Salarisadministratie: op de Loonbrigade kunt u rekenen!

Uw medewerkers zijn belangrijk voor uw bedrijf. En voor uw medewerkers is, naast een fijne werkplek, het loon belangrijk. Uw personeel verdient een correcte en tijdige uitbetaling. Uiteraard bent u zelf er ook bij gebaat om de loonadministratie van uw bedrijf goed op orde te hebben. Dit kunt u zelf doen, maar wij kunnen ons voorstellen dat u zich liever richt op ondernemen.

Vanaf al 5,25 euro per maand per werknemer neemt salariskantoor Loonbrigade in Veenendaal uw gehele loonadministratie uit handen. Wij werken tot op de cent nauwkeurig. Wij richten ons op hetgeen waar wij goed in zijn en zo kunt u zich richten op dat waar u goed in bent! Zo bespaart u kostbare tijd én daarmee geld.

Vanzelfsprekend zijn niet alleen bedrijven welkom, maar ook accountants- en administratiekantoren kunnen bij de Loonbrigade terecht!Bas Jager

Senior Salarisadministrateur

Ik zit al een tijd in dit vak. Sinds 1990 ben ik werkzaam als salarisadministrateur en deze werkzaamheden verricht ik sinds 2013 bij Loonbrigade. Mijn specialisme ligt in het verlengde van alles wat met personeel en salaris te maken heeft. Ik ondersteun werkgevers bij allerlei personeelszaken. Dat kan gaan van een loonberekening tot het opzetten van de gehele loonadministratie. Inclusief het aanmelden bij de benodigde instanties, bemiddeling bij arbodiensten en opstellen van arbeidsovereenkomsten. Dat is een mooie uitdaging die veel dynamiek met zich meebrengt. De ene werkgever is de andere niet. Tel daarbij op de verschillende branches, omvang van het personeelsbestand en uiteenlopende klantvragen en je snapt wel waarom ik mijn werk afwisselend en boeiend blijf vinden.