Partners

You and me Legal

Recent is de Loonbrigade een samenwerking aangegaan met Renate Verstraaten van You and Me Legal. Dat maakt het voor u nog makkelijker om vrijblijvend al uw juridische vragen aan een deskundige voor te leggen. Elke maandag en om de week ook op dinsdagmiddag is Renate van You and Me Legal werkzaam vanuit het kantoorpand van de Loonbrigade. Zeker weten dat Renate beschikbaar is? Neem dan van tevoren contact op met ons of met Renate zelf.

Renate Verstraaten

www.youandmelegal.com
renate@youandmelegal.com


Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.
De Loonbrigade heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Bekijk hier de site van het Register Belastingadviseurs.


Specto Pensioenadvies

Specto is een pensioenadviesbureau dat is gespecialiseerd in pensioenadvies voor zowel werkgevers (collectief pensioen) als voor de DGA. Zij richt zich hier veelal op werkgevers met 1 tot 30 werknemers. Het DGA pensioenadvies betreft zowel de pensioenregeling in eigen beheer als de verzekerde pensioenregeling. Tevens helpt Specto op het moment dat er vragen zijn over ingewikkelde materie als pensioen en echtscheiding en over het aankopen van een pensioen of lijfrente.

Bekijk hier de site van Specto Pensioenadvies.