Selecteer een pagina

samen staan we sterk!

Loonbrigade
Salarisadvies &
Salarisadministratie

Vanzelfsprekend zijn niet alleen bedrijven welkom, maar ook accountants- en administratiekantoren kunnen bij ons terecht!

onze diensten

Uw medewerkers zijn belangrijk voor uw bedrijf. En voor uw medewerkers is, naast een fijne werkplek, het salaris belangrijk. Voor werkgevers is het dus essentieel om de salarisadministratie op orde te hebben én houden. Loonbrigade in Veenendaal is een nieuwe frisse wind in de wereld van salariskantoren.

Nieuwsgierig wat Loonbrigade voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stap gratis over. Hierbij ervaart u het heerlijke gevoel van ruimte en lucht, waarbij, ondanks dat u zelf niets hoeft te doen, de juiste koers wordt gevaren. Beleef hetzelfde bevrijdende gevoel dat onze klanten altijd ervaren!

| Salarisverwerking

Salarisverwerking verzorgen is specialistisch werk. Het gaat veel verder dan alleen salariskosten berekenen. Op de hoogte blijven van wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de CAO, is bijvoorbeeld minstens zo belangrijk. Hoeveel werknemers u ook in dienst heeft; salaris berekenen en salarisverwerking kost hoe dan ook veel tijd. Loonbrigade kan u die kostbare tijd besparen.

Onze gespecialiseerde salarisadministrateurs nemen voor u de salarisadministratie uit handen. In overleg met u wordt vastgesteld wanneer u de mutaties aanlevert en op welk tijdstip u deze gegevens van ons mag terug verwachten. Salarisverwerking was nog nooit zo gemakkelijk!

| Salarisstroken

De salarisspecificatie, traditioneel ook wel het loonstrook(je) of salarisstrook(je) genoemd, is voor werknemers de specificatie van het brutosalaris, de toeslagen en inhoudingen en het nettosalaris. Een belangrijk document, want de salarisspecificatie is voor u als werkgever en voor uw medewerkers het meest zichtbare deel van de salarisadministratie. Elke loonperiode weer.

| Betaalbestand

Bij iedere salarisverwerking ontvangt u, indien gewenst, van Loonbrigade een betaalbestand. Dit bestand is uitgevoerd in Sepa dat geopend kan worden in een telebanking programma. Sepa is een systeem dat wordt gebruikt voor aanlevering van zakelijke betalingen of van incasso-opdrachten. U ontvangt van ons uw betaalbestand. Uiteraard krijgt u van ons ook een betaalstaat.

| Aangifte loonheffing

Als werkgever moet u ook aangifte doen voor de loonheffingen (loonbelasting/premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet). U bent wettelijk verplicht om deze loonaangifte elektronisch in te dienen. Uiteraard kunnen de deskundige medewerkers van Loonbrigade ook dit voor u verzorgen.

| Opstellen arbeidsovereenkomsten

De basis voor het arbeidsrecht is de arbeidsovereenkomst die u met uw medewerkers heeft afgesloten. U krijgt hiermee te maken bij het in dienst treden van een medewerker of bij het verlengen van een dienstverband. Bij het opstellen van een arbeidscontract dient u als werkgever rekening houden met verschillende zaken. In een arbeidsovereenkomst gaat het namelijk niet alleen om het vaststellen van het contract, het salaris en de arbeidstijden, maar ook om het opnemen van een concurrentie- en relatiebeding of een geheimhoudingsverklaring.

Daarnaast zijn er verschillende arbeidsovereenkomsten mogelijk, afhankelijk van de functie en de bedrijfstak. Er komt zodoende veel kijken bij het opstellen van een arbeidscontract. De deskundige medewerkers van Loonbrigade helpen u hier graag bij.

| Contact met pensioenfondsen

Loonbrigade heeft veel contact met de verschillende pensioenfondsen. Per periode leveren wij de benodigde gegevens bij uw pensioenfonds aan en houden wij toezicht op de controle en berekening van voorschotnota’s.

| Telefonische helpdesk

Bij de telefonische helpdesk van Loonbrigade werken doorgewinterde salarisadministrateurs. Zij weten alles van de specifieke branches en lossen uw problemen op. Voor al uw vragen omtrent salarisverwerking en personeelsadministratie kunt u ons telefonisch benaderen.

Onze medewerkers helpen u graag verder. Schroom niet, maar bel onze helpdesk voor direct advies op telefoonnummer 0318 25 33 00 of stuur een e-mail naar info@loonbrigade.nl.

| Journaalposten

Een journaalpost wordt gebruikt om vast te stellen op welke grootboekrekeningen de salariskosten verantwoord moeten worden. U ontvangt van Loonbrigade deze journaalposten per periode. Tevens is het mogelijk dat de journaalposten rechtstreeks naar uw administratie- of accountantskantoor worden gestuurd. Zo heeft u er geen omkijken meer naar!

| Ziekmeldingen

Een griepje of een burnout; als werkgever krijgt u te maken met allerlei soorten ziekmeldingen. Alle meldingen hebben één ding gemeen; een ziekte van een werknemer komt nooit gelegen. Loonbrigade kan helaas niet voorkomen dat uw werknemers ziek worden; wij kunnen echter wel de administratieve rompslomp omtrent ziek- en herstelmeldingen uit handen nemen.

Op uw verzoek onderhouden wij het contact met uw arbodienst, het UWV en met uw verzekeringsmaatschappij betreffende de verzuimverzekering. Zo kunt u zich focussen op andere zaken. Er valt bij ziekte immers al genoeg te regelen!

| Salariskosten; individueel of van alle medewerkers

Wilt u meer inzicht krijgen in uw salarisadministratie? Wij van Loonbrigade berekenen op uw verzoek de salariskosten van een specifieke werknemer. Tevens is het mogelijk om een begroting van uw totale personeelskosten op jaarbasis te laten maken. Door de salariskosten helder te krijgen, kunt u misschien beslissen om een werknemer salarisverhoging te geven of kan er wellicht ergens bezuinigd worden op salariskosten.

| Pro forma

Als het om salarisberekeningen gaat, wilt u natuurlijk niet vervallen in termen als ‘circa’ of ‘ongeveer’. Op een pro forma salarisstrook ziet u berekeningen van bruto naar netto en omgekeerd, inclusief een compleet overzicht van de opbouw van het salaris.

Wij van Loonbrigade kunnen u voorzien van pro forma berekeningen voor werknemers die bij u in dienst zijn of wellicht in dienst komen.

| Pensioenadvies

Pensioen is een arbeidsvoorwaarde die veel geld kost. Daarom wilt u geen onnodige kosten betalen die de regeling nog duurder maken of ten koste gaan van de opbouw van het pensioen van uw werknemers.

Loonbrigade werkt samen met de deskundige en onafhankelijke adviseurs van Specto Pensioenadvies. Zij kunnen u helpen met uw vraagstukken rondom pensioenen overige inkomensverzekeringen. U kunt hierbij denken aan begeleiding bij opstart van een pensioenregeling, een contractverlenging of communicatie van de pensioenregeling aan uw werknemers.

Evenals Loonbrigade ontzorgt Specto Pensioenadvies de werkgever en draagt bij aan werknemerstevredenheid. Leest u verder op www.spectopensioen.nl.

| Werknemersvergoedingen

Als werkgever moet u belasting betalen over iedere vergoeding of verstrekking aan uw werknemers, tenzij dit voordeel een vrijstelling heeft. Over sommige vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers hoeft geen loonheffingen betaald te worden. Waar moet wel belasting over betaald worden en waarover niet? De deskundige medewerkers van Loonbrigade helpen u graag verder!

Met Loonbrigade komt u
niet voor verrassingen te staan!

Wij voorzien u gevraagd
én ongevraagd van adviezen.

contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

contactgegevens

Bezoekadres
Landjuweel 16-3
3905 PG | Veenendaal

Postadres
Postbus 105
3900 AC | Veenendaal

Telefoon
+31 318 25 33 00

E-mail
info@loonbrigade.nl

kvk 62254588
btw 8547.30.175.B.01

contact informatie

BEZOEKADRES
Landjuweel 16-3 | 3905 PG Veenendaal

POSTADRES
Postbus 105 | 3900 AC Veenendaal

Huting Belastingadvies & Administratie

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.hutingbelastingadvies.nl

Onze algemene voorwaarden
Onze privacyverklaring

Loonbrigade

Loonbrigade in Veenendaal neemt uw gehele salarisadministratie uit handen. Wij werken zeer nauwkeurig en richten ons op hetgeen waar wij goed in zijn zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent! Zo bespaart u kostbare tijd én daarmee geld.

Vanzelfsprekend zijn niet alleen bedrijven welkom, maar ook accountants- en administratiekantoren kunnen bij Loonbrigade terecht!