Selecteer een pagina

samen staan we sterk!

Loonbrigade
Salarisadvies &
Salarisadministratie

Vanzelfsprekend zijn niet alleen bedrijven welkom, maar ook accountants- en administratiekantoren kunnen bij ons terecht!

partners

| Juridisch inloopspreekuur

Loonbrigade is een samenwerking aangegaan met Renate Verstraaten en Patrick  Link van You and Me Legal. Dat maakt het voor u nog makkelijker om vrijblijvend al uw juridische vragen aan een deskundige voor te leggen. Elke dinsdag zijn Renate en Patrick van You and Me Legal werkzaam vanuit het kantoorpand van Huting Belastingadvies & Administratie. Zeker weten dat Renate of Patrick beschikbaar is? Neem dan van tevoren contact op met ons of met Renate of Patrick zelf. Dit kan via het ­contactformulier hieronder.

naar de site van You and Me Legal …>

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

| Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Huting Belastingadvies en Administratie heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

| Specto Pensioenadvies

Specto is een pensioenadviesbureau dat is gespecialiseerd in pensioenadvies voor zowel werkgevers ­(collectief pensioen) als voor de DGA. Zij richt zich hier veelal op werkgevers met 1 tot 30 werknemers. Het DGA pensioenadvies betreft zowel de pensioenregeling in eigen beheer als de verzekerde ­pensioenregeling. Tevens helpt Specto op het moment dat er vragen zijn over ingewikkelde materie als pensioen en ­echtscheiding en over het aankopen van een pensioen of lijfrente.

naar de site van Specto …>

| Studio Atexo

Het visueel vormgeven van ideeën, uitgewerkt in verschillende middelen en bedoeld voor uiteenlopende ­media en doelgroepen. Dat is wat grafische vormgeving feitelijk is. In a nutshell. En daar heb je in de basis twee dingen voor nodig: artistieke vaardigheden en technische vaardigheden. Wij beschikken over beiden. Visuele expressie en creativiteit komen bij elkaar bij Atexo.

naar de site van Atexo …>

Met Loonbrigade komt u
niet voor verrassingen te staan!

Wij voorzien u gevraagd
én ongevraagd van adviezen.

contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

contactgegevens

Bezoekadres
Landjuweel 16-3
3905 PG | Veenendaal

Postadres
Postbus 105
3900 AC | Veenendaal

Telefoon
+31 318 25 33 00

E-mail
info@loonbrigade.nl

kvk 62254588
btw 8547.30.175.B.01

contact informatie

BEZOEKADRES
Landjuweel 16-3 | 3905 PG Veenendaal

POSTADRES
Postbus 105 | 3900 AC Veenendaal

Huting Belastingadvies & Administratie

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.hutingbelastingadvies.nl

Onze algemene voorwaarden
Onze privacyverklaring

Loonbrigade

Loonbrigade in Veenendaal neemt uw gehele salarisadministratie uit handen. Wij werken zeer nauwkeurig en richten ons op hetgeen waar wij goed in zijn zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent! Zo bespaart u kostbare tijd én daarmee geld.

Vanzelfsprekend zijn niet alleen bedrijven welkom, maar ook accountants- en administratiekantoren kunnen bij Loonbrigade terecht!